Seranova Seramik | Seramiğin parlayan yıldızı...
Seranova Seramik Carna Seranova Seramik Castle Seranova Seramik Chipping Seranova Seramik Grace Seranova Seramik idole

Seramiğin Yıldızı Erzurumdan Parlıyor…

Seranova Seramik  Erzurum da MAF İnşaat işbirliği ile  yeni showroomunu açtı. 

Seranova zamana meydan okuyan, estetik ve şıklığıyla mekanları farklılaştıracak tasarımları ile  zengin  ürün yelpazesini  MAF inşaat işbirliği ile açtığı yeni konsept mağazasıyla Erzurumluların beğenisine sundu.
MAF İnşaat, 24 Nisan 2014 tarihinde  Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik,  Fırat Plastik Kauçuk San. Tic. A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Uluceviz, Umpaş Holding ve Seranova Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, Seranova Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Leblebici, Seranova Seramik Yöneticileri,  MAF İnşaat Yöneticileri ve  Erzurum halkının katılımıyla gerçekleşen tören ile hizmete açıldı.
Erzurumun Yakutiye ilçesinin, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi`nde açılan MAF İnşaat, 150m2 kapalı,3.000 m2 açık alan olmak üzere, toplam 3.150 M2 lik alanda profesyonel kadrosu ile  Erzumlulara hizmet verecek. 
Showroomda Seranova Seramiğin 20x60, 25x75, 40x80, 60x60 cm gibi farklı ebatlarda sınırsız renk ve desen seçenekleriyle dijital baskılı full lappato ve nanoteknoloji uygulanmış lüks ürünlerinin yanı sıra  25x40, 20x50, 25x50, 33x33, 40x40,45x45 cm yer ve duvar karosu, sırlı porselen seçenekleriyle  ekonomik ürün gruplarına ait birbirinden farklı her zevke ve bütçeye hitap eden ürünleri yer almakta. 
Açılış konuşmasını yapan Umpaş Holding ve Seranova Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, “2013 yılında başlatmış oldukları bayilere yönelik atılımlarının 2014 yılında daha hızlı ve emin adımlarla ilerlediğini, Erzurum da yaptıkları yatırımdan oldukça memnun olduklarını, Seranova` nın Erzurum`daki ilk konsept mağazası olan  MAF İnşaatın Erzurumluların büyük ilgi ve desteğini göreceğine ve bu yatırımın hem  bölgeye hem de Seranova çok faydalı olacağına inandıklarını belirtti.
Seranova hakkında açıklamalarda bulunan Maf Şirketler Grubu Pazarlama Müdürü Zafer Akçay:” MAF İnşaat, Seranova Seramik ile gerçekleştirdiği yeni yatırımında  Erzurum Doğu Anadolu Bölgesi Anabayii olarak 10 Bin M2 açık alanımız ve şuanda  25 kişi istihdam kapasitemiz ile bölgemizdeki  halkımıza, bütün müteahhit ve resmi kurumlara Maf İnşaat güvencesiyle hizmet verecektir. Açılışa katılan tüm misafirlere canı gönülden teşekkür ederim.” diye konuştu.
Yeni yatırım ile ilgili görüşleri alınan Vali Dr. Ahmet Altıparmak,  Erzurum’un tarih boyunca özel bir ticaret şehri olduğunu belirterek. “Bu yüzden tüm davetlilerin huzurunda güzel bir açılışa tanıklık ediyoruz. Sektörde rekabetin artması ve Erzurumlunun kazancı için gerekli ve yerinde bir yatırım. Açılış yapan Seranova Ceramica, Umpaş şirketler grubu ve Maf İnşaat’a teşekkür ediyorum. Bu yeni işyeri tüm Erzurum’a hayırlı ve uğurlu olmasını diyorum.” dedi.. 
Açılışı değerlendiren, ETSO Yönetim kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’te yatırımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür yatırımları şehrimizde görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu tür şirketler bundan sonrada Erzurum’u tercih edecektir. Şimdiden tüm şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu