Seranova Seramik | Seramiğin parlayan yıldızı...
Seranova Seramik Carna Seranova Seramik Castle Seranova Seramik Chipping Seranova Seramik Grace Seranova Seramik idole

Seramiğin Parlayan Yıldızı Çandarlı da

Meral Yapı,      04 Aralık 2013 tarihinde Sayın Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Sayın Umpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, Seranova Yöneticileri ve Meral Yapı Yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleşen tören ile hizmete açıldı. İki aylık yoğun çalışmaların ardından açılan 250 m2lik showroom alanında sadece Seranova ürünleri yer alıyor. Sergilenen ürünler arasında; tasarımlarıyla farklılık yaratan dijital ürünler, geleneği geleceğe taşıyan modern tasarım anlayışını yansıtan granit ve trend ürünler yer alıyor. 
Açılışa katılan Umpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper; 2013 yılının Seranova için atılım yılı ilan ettiklerini belirterek, bayilik sisteminden bayi konseptine, modern tasarım anlayışından yenilikçi ürün gruplarına, ihracat hamlesinden satış sonrası hizmet kalitesine kadar kurumsal açıdan her anlamda yenilenen Seranovanın , bugün artık zirveye koştuğunu ve Seranova seramik Çandarlı bayisinin , bu atılımın önemli aşamalarından biri olarak bölgeye yeni bir canlılık ve hareketlilik getireceğine inandıklarını belirtti.
Açılış töreninde konuşma yapan firma sahibi Rıza Meral ise; Yeni mağazanın  bölgeye yeni bir canlılık ve hareketlilik getireceğine inandığını ve   Seranova işbirliği ile hizmete açılan   mağazada,  kaliteyi tüketiciler ile uygun fiyatlarla buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, öncelikle bizimle işbirliği yapan Seranova`ya ve başarılarına ortak olan tüm dost ve müşterilerine teşekkürlerini iletti.